259 € yerine, Windows 11 Pro, bu yasal ipucu ile gerçek fiyatın sadece% 5'ine mal olur

accur

New member
Bunun imkansız olduğunu düşündük, ancak bu doğru: Microsoft'un Copilot AI ile işletim sisteminin en son sürümü olan Windows 11 Pro, 259 € yerine 9.99 HT karşılığında mevcut. Öfkeli delilik ve sadece bu hafta sonu sürüyor.

Geçen Kasım ayında Kara Cuma günü, ünlü Microsoft işletim sistemi olan Windows 11 Pro'da 259 yerine 20 € 'luk bir fiyatla bir tekliften bahsediyorduk … sadece bu hafta sonu, aynı Amerikan platformu Yığın Yapmana izin verir Yaşam için 9,99 HT $ karşılığında sahip olmak. Bu kemiğin tüm tarihinde hiç bu kadar düşük bir fiyat görmedik. Her yere bakabilirsiniz, daha iyisini bulma şansınız yok.

Bu özel teklif birkaç şeyi içerir: Birincisi, bu indirgeme adanmış sayfaya gitmelisiniz. YığınMuhtemelen Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük yazılım iyi sitesidir. Görüntülenen fiyat, yükseltme kodu ile hala 5 $ çekebileceğiniz 14.99 $ 'dır. 259 $ yerine 9.99 $ 'a düşüyor!

Tekliften 9,99 dolardan yararlanıyorum

Henüz aşina değilseniz YığınABD'de fiyatların her zaman vergi dışı görüntülendiğini bilmelisiniz (her eyalet farklı bir KDV seviyesi uygular). Fransa'daysanız, USD/EUR dönüşümüne ek olarak% 20 KDV eklemeyi düşünmeniz gerekecek. Başka bir deyişle, bu Microsoft Life lisansının nihai maliyeti, yükseltme kodu sayesinde 11,50 € civarında olacaktır.

Neden Windows 11 Pro'yu seçmelisiniz?

Windows 11 Pro, bugün mevcut olan Microsoft işletim sisteminin en gelişmiş sürümüdür ve profesyonel kullanım için ayrılmamıştır. Bir PC'niz (ve bir Mac değil) ve daha sezgisel bir tasarıma sahip en son işletim sistemi arayüzüne sahip olmak istiyorsanız (ortalanmış görev çubuğu, başlangıç menüsü, yerel ekipler …), bu da mükemmellik seçeneğidir.

Varsayılan olarak, resmi Microsoft web sitesinde ömür lisansı için 259 Euro ödemeniz gerekir. Neyse ki, Yığın Aynı lisanslardan birini resmi fiyatın sadece% 5'inde satın almanızı sağlar. Nasıl mümkün olabilir? Yığın tamamen resmi tuşlar olan ve Windows 11 Pro'nun tüm özelliklerine erişmenizi sağlayacak olan gri pazarda büyük bir test anahtarları satın almayı başardı. Bu tür lisans anıtsal bir patlama yaşıyor ve para değeri açısından çok ilginç hale geliyor.

Önceki sürümlere kıyasla Windows 11'deki (Pro) büyük haberlerden biri, şimdi Microsoft'un AI'sı olan Copilot'un entegrasyonuna sahip olmanızdır. Bu nedenle, Windows'un eski bir sürümü altında çalışan bir bilgisayarınız varsa (ve Windows 11 Pro: 4 GB RAM, 40GB disk alanı) barındıracak kadar güçlüdür), bu yükseltme, Microsoft'tan popüler IA'ya erişmenizi sağlayacaktır.

Bir Windows 11 Pro lisansını 9,99 $ (HT) ile geri döndürebilirsiniz, ancak bulamayacaksınız. Bu hafta sonu, Microsoft'un son işletim sisteminden saçma bir fiyata ayrılma şansınız var. Black Friday sırasında konuştuğumuzda 20 € zaten iyi bir plan olsa da, bu fiyatın yarısına bu yeni teklif daha da çılgın.

Daha fazlasını öğrenmek için burada:

Tekliften 9,99 dolardan yararlanıyorum

🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.
İyi planlarımız hakkında ne bilmeliyiz

Bu içerik size 01net planları uzmanları tarafından sunulmaktadır.
Editoryal personel bu içeriğin gerçekleşmesine katılmadı. 01net, okuyuculardan biri bu makaleye entegre olan bağlantılar aracılığıyla satın almaya devam ettiğinde ücret alacaktır. Bu makalede belirtilen fiyatların çok hızlı bir şekilde gelişmesi muhtemeldir.