Bu özel Kara Cuma teklifi sayesinde piyasadaki en iyi Mac antivirüsü neredeyse kesin

acidizing

New member
Kara Cuma hızla yaklaşıyor, ancak internette zaten çok sayıda teklif var. Mac kullanıcıları, şu anda nominal bir fiyata rekabetçi bir antivirüs almanın mümkün olduğunu öğrenmekten mutluluk duyacaktır.

Bugün verilerinizi çevrimiçi ortamda korumak hiç bu kadar önemli olmamıştı. Her yıl bilgisayar korsanlığı vakalarının sayısındaki artışla karşı karşıya kaldığınızda, kurbanların sayısını artırmak istemiyorsanız uygun önlemleri almanız gerçekten çok önemlidir. Ve bunu yapmak için en akıllıca yol elbette bir antivirüs tercih etmektir. Henüz durum böyle değilse Intego'nun size sunduğu teklif, bu riske girmek için ideal bir fırsattır.

Fransa'da siber güvenlik alanında liderlerden biri olan bu sağlayıcı, antivirüs yazılımında %80 tasarruf etmenizi sağlıyor; bu, ilk yıl için 74,99 avroya kıyasla yalnızca 14,99 avroya düşüyor. Ancak acele etmelisiniz çünkü bu Kara Cuma teklifinin ne zaman biteceğini bilmiyoruz.

Teklifi burada bulabilirsiniz:

Tekliften yararlanıyorum

Bunun yıllık bir lisans olduğunu ve bu antivirüs korumasından yararlanmaya devam etmek istiyorsanız bir yıl içinde yenilemeniz gerektiğini unutmayın. Üstelik bu tek bir Mac için geçerli.

Intego Antivirus, Mac'inizi eşi benzeri olmayan bir şekilde korur

Uzmanlar tarafından önerilen ve 40 milyondan fazla kullanıcı tarafından seçilen Intego Antivirus, özellikle macOS kullanıcılarının ihtiyaçlarına göre tasarlanmış olup virüslere, kötü amaçlı yazılımlara ve sahte sitelere karşı sağlam ve özel savunma sağlar. Bu yazılım, izinsiz girişleri, tehditleri ve şüpheli etkinlikleri meydana gelir gelmez engellemek için gerçek zamanlı olarak hareket eder.

Hiçbir şey için endişelenmenize gerek yok, Intego bunu sizin için otomatik olarak yapar ve arka planda çalışır. Ayrıca bilgisayarınızdaki ağ trafiğini sürekli düzenleyen akıllı bir güvenlik duvarı ile birlikte gelir.

Sağlayıcı ayrıca, bilgisayarınızda gerçekten optimum korumadan yararlanmak istiyorsanız size daha eksiksiz bir hepsi bir arada çözüm sunar. Premium paket aslında daha önce bahsettiğimiz antivirüs ve güvenlik duvarının yanı sıra birçok özelliği de içeriyor.

Bunların arasında, önemli verilerinizi buluta kaydederek korumaktan sorumlu olan ve gerektiğinde kolayca geri yükleyebilmenizi sağlayan yedekleme yazılımını da buluyoruz. Çocuklarınızı internetin tehlikelerine karşı korumaya yardımcı olan ebeveyn kontrolü de bulunmaktadır.

Son olarak bu paket, performansını optimize etmek amacıyla Mac'inizde yer açmak üzere tasarlanmış bir yazılımla da tamamlanır. Bu, bilgisayarınızın gücünü üç kat artıran Çamaşır Makinesi aracıdır. Ona ikinci bir gençlik vermek için yeterli.

Tıpkı antivirüs yazılımı gibi Intego da bu pakette sınırlı bir süre için 84,99 euro yerine 29,99 euroya düşen cömert bir indirim uyguluyor. İlk yıl %65 indirimden yararlanmanız yeterli.

Mac'inizi korumak için çok geç olmasını beklemeyin. Cihazlarınızı ve verilerinizi korumak için bu harika tekliften bugün yararlanın.

Yalnızca antivirüs teklifinden ayda yalnızca 1,16 Euro karşılığında yararlanıyorum:

Tekliften yararlanıyorum

Aylık yalnızca 2,41 Euro tutarındaki tam paket teklifinin avantajlarından yararlanıyorum:

Paket teklifinden yararlanıyorum

🔴
01net'ten hiçbir haberi kaçırmamak için bizi Google Haberler ve WhatsApp'tan takip edin.
İyi fırsatlarımız hakkında bilmeniz gerekenler

Bu içerik size 01net'in iyi ipuçları uzmanları tarafından sunulmaktadır.
Yazı işleri personeli bu içeriğin üretiminde yer almamıştır. 01net, okuyucularından biri bu makaleye entegre edilen bağlantılar aracılığıyla satın alma işlemi yaptığında tazminat alabilir. Bu yazıda belirtilen fiyatlar çok hızlı bir şekilde değişebilir.