semaver
New member
Discord'u PS5'e bağlayın – işte böyle çalışır
PlayStation'ın kendi dil sohbetine ek olarak, harici yazılım kullanma seçeneğiniz de vardır. Buna uyumsuzluk da dahildir. Bu metin ve VoiceChat aracı, PlayStation manzarasına entegre entegre edilmiştir. Tek yapmanız gereken anlaşmazlık hesabınızı PSN hesabınıza bağlamaktır. Ardından Discord'a doğrudan PS5 konsolunuzdan erişebilirsiniz. Size uyumsuzluğu PS5'inize bağlamanın iki yolunu ve konsoldaki dil sohbetini nasıl kullanabileceğinizi gösteririz.
Discord ve PlayStation'ı Bağlayın – Discord aracılığıyla
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.
1. adım:
Uyuşmazlık açın ve sol alt kısmına tıklayın Vites sembolüAyarları açmak için.
Discord ve PlayStation'ı Bağla – PlayStation Network aracılığıyla

1. adım:
PSN hesabınıza genel bakışınızı aramak için bu bağlantıyı kullanın. Sonra sola tıklayın “Bağlı Hizmetler“.
PS5'e uyumsuzluk ayarlayın

1. adım:
Discord'a doğrudan PS5'iniz aracılığıyla erişebilir ve bağlayabilirsiniz. Bunu yapmak için sağ üstte Vites sembolüAyarları çağırmak için.
PlayStation 5'te arayın ve Discord'u kullanın

1. adım:
Discord PlayStation Network Hesabınızla bağlantılı olur olmaz bunu yapabilirsiniz “Oyun üssü“Arayın. Bunu yapmak için, gösterilen çubuğu açmak için denetleyicinizdeki (ortada) PS tuşuna basın.
Kısa Talimatlar: Discord ve PlayStation'ı Bağla – Discord aracılığıyla
- Kendiniz uyumsuzluk yoluyla playstation ve anlaşmazlık arasındaki bağlantıyı kolayca yapabilirsiniz. Arayın Ayarlar nokta “Bağlama” Açık.
- Ardından listedeki PlayStation sembolüne gidin.
- Discord, hizmeti PlayStation Network'le ilişkilendirmek üzere olduğunuzu gösteriyor. İki kez tıklayın “Daha öte“.
- Şimdi PlayStation Network web sitesine iniyorlar. Gerekirse PSN verilerinize kaydolun.
- PSN web sitesinde Kullanım Koşullarını kabul edin ve Discord'da tekrar tıklayın “Yetki ve devam et“Şimdi her iki hizmeti de başarıyla ilişkilendirdiniz.
- Discord ve PlayStation'ınız PlayStation web sitesi aracılığıyla bağlanabilir. Doğrudan hesap bilgilerinize ulaşmak için bu bağlantıyı arayın. Yine de kayıt olmanız gerekebilir.
- Sonra sol tarafa tıklayın “Bağlı Hizmetler“Ve listeden seçim”Anlaşmazlık“dışında.
- Sonra tıklayın “Bağlantı“Ve sonra”Kabul etmek“.
- Bir sonraki adımda, Discord'a kaydolmanız gerekebilir. Sonra düğmenin sağ tarafı hariç aşağı kaydır “Kaydır …” ile “Kabul etmek“Bunu tıklarsanız, her iki hesap da bağlantılıdır.
- Discord'u doğrudan PlayStation'ınızdan ayarlamak istiyorsanız, önce ayarları çağırmalısınız.
- İşte seçiyorsun “Kullanıcılar ve Hesaplar“dışında.
- Bir sonraki adımda yukarı çıkıyorlar “Bağlı Hizmetler“Ve şimdi seç”Anlaşmazlık“Çıkış. PlayStation'ınız size bir hesabın zaten bağlantılı olup olmadığını ve gerekirse kayıt sürecinde size rehberlik edeceğini gösterir.
(Anka)