Godeal24 Noel indirimi sayesinde ömür boyu Windows 11 10 € ve Microsoft Office 15 €

Yasmin

New member
Tatil sezonu geldi ve mükemmel Noel hediyesini bulmak çoğu zaman zor gibi görünebilir. Ancak bu yıl neden hem pratik hem de etkili bir hediye vermiyorsunuz?

Her zamanki çorapları veya klasik hediye kartlarını unutun. Verimliliği, yaratıcılığı ve organizasyonu geliştirmeye yönelik iki temel araç olan Microsoft Office ve Windows için ömür boyu lisanslarla üretkenliği artıran bir hediye seçin. Ve en iyi kısmı? Bu inanılmaz fırsatlar, Godeal24 Noel İndirimi sayesinde sınırlı bir süre için rakipsiz fiyatlarla mevcut.

Yalnızca Microsoft Office Professional 2021 için ömür boyu lisans hediye edebilirsiniz. €35,24 (249 € yerine), anında teslimatla. 25 Aralık'a kadar nakliye gecikmeleri konusunda endişelenmenize gerek yok. Bu kapsamlı üretkenlik araçları paketi şunları içerir: Kelime, excel, Güç noktası Ve Görünümtüm yıl boyunca düzenli ve üretken kalmak isteyen herkes için mükemmel bir hediyedir.

Bu uygulamalar profesyoneller, öğrenciler, serbest çalışanlar ve diğerleri tarafından yaygın olarak kullanılmakta ve sevilmektedir. Bu güçlü araçlara sürekli erişim için tek seferlik bir satın alma yeterlidir. Evde birden fazla bilgisayarınız varsa veya arkadaşlarınızla paylaşmak istiyorsanız, daha da fazla tasarruf sağlamak için birkaç tuşun birleşimini tercih edebilirsiniz.

Daha sıkı bütçeler için MS Office Professional 2016 yalnızca €15,49 – yılın en düşük fiyatı. Bu harika Noel fırsatlarını kaçırmayın, sonsuza kadar sürmeyecekler.

Godeal24 kampanyalarından yararlanıyorum

Godeal24'teki en iyi Noel teklifleri

Noel indirimleri: Microsoft Office 15 €'dan başlayan fiyatlarla

Microsoft, Office 2024'ü 1 Ekim'de başlattı ve Mac veya PC için en yeni Microsoft Office paketinin ömür boyu lisansını hemen şimdi almak için 100 dolardan fazla tasarruf edebilirsiniz. Microsoft Office 2024 indirmesi, kullanıcı dostu bir arayüz korunurken tümü görsel olarak yenilenen Word, Excel, PowerPoint ve OneNote gibi klasik uygulamaları içerir.

Office 2024'ün en dikkat çekici yeni özelliği, yapay zekanın tam entegrasyonudur. Word'deki Akıllı Yazma özelliği, cümlelerinizi tamamlamanıza veya yazma stilinize uygun metin önermenize yardımcı olabilir. Excel'de yapay zeka, veri analizini daha verimli bir şekilde kolaylaştırır.

PowerPoint'te biçimlendirme, tasarım öğeleri ve erişilebilirlik iyileştirmeleri için akıllı öneriler alırsınız. En son yapay zeka tabanlı yeniliklerden yararlanmak ve günlük üretkenliklerini artırmak isteyenler için mükemmel bir hediye.

En son Microsoft Office 2024'te özel teklif

Sevdiklerinizin bilgisayar deneyimini geliştirmek ister misiniz? Windows 11 Pro, güvenliği güçlendirmek, çoklu görevleri geliştirmek ve genel performansı optimize etmek için tasarlanmış bir dizi sektör lideri özelliği içeren Microsoft'un en yeni ve en gelişmiş işletim sistemidir.

Alıcınız ister bir oyuncu, ister profesyonel ya da sadece eski sistemi için bir güncelleme arıyor olsun, Windows 11 Pro'da herkes için bir şeyler vardır. Şu anda, Windows 11 Professional'ın ömür boyu lisansı Godeal24'te yalnızca 13,25 € (199 € yerine) karşılığında mevcuttur.

Bu ömür boyu lisansla yıllık güncellemeler veya yenileme ücretleri konusunda endişelenmenize gerek yok. Günlük olarak optimum performans için sürdürülebilir ve yenilikçi bir çözüm sunun.

PC'nizi 10 €'dan başlayan en son Windows işletim sistemine güncelleyin

NET62 kodlu paketlerde %62'ye varan indirimlerle en iyi fiyatı alın

NET50 koduyla daha fazla Windows ve Office sürümünde %50'ye varan indirim

Toptan satışlar, rakipsiz fiyatlar

PC'niz için en iyi fiyata daha fazla araç

evinde Godeal24indirimli Microsoft lisanslarıyla zamandan ve paradan büyük oranda tasarruf edebilirsiniz. Orijinal güvenlik yazılımına ve diğer araçlara erişmenin en iyi yoludur. Bu sayede Windows işletim sistemini ve Microsoft Office paketini rakipsiz bir fiyata edinebileceksiniz.

Ayrıca Godeal24'ten sipariş vererek, hızlı ve güvenli dijital teslimattan yararlanırsınız, çünkü Godeal24, satın alma işleminden sonraki saniyeler içinde anahtarınızı doğrudan e-posta gelen kutunuza gönderir. Ayrıca TrustPilot'ta %98 genel memnuniyet oranı ve 7/24 teknik destek sayesinde, satın aldığınız ürünün kalitesinden emin olabilirsiniz.

Sorularınız için Godeal24 ile aşağıdaki e-posta adresinden iletişime geçebilirsiniz: [email protected]

Godeal24 kampanyalarından yararlanıyorum

🔴
01net'ten hiçbir haberi kaçırmamak için bizi Google Haberler ve WhatsApp'tan takip edin.

Godeal24 ortaklığıyla