HP telefona 15 dakikalık bir bekleme süresi uyguladı

accur

New member
Kimse telefonda, özellikle bir yazıcı sorunu için After -sales hizmetinin yanıtını beklemeyi sevmez. Ancak HP, memnun olmayan müşterileri yardım web sitesine yönlendirmeye çalışmak için Fransa'da ve Avrupa'nın başka yerlerinde 15 dakika (!) Zorunlu bir bekleme süresi oluşturmuştur.

Yardım hizmetine ulaşmaya çalıştıysanız HP – Bir yazıcı veya PC için – Son günlerde telefonla, bekleme süresinin çok uzun olması muhtemeldir. Kayıt 18 Şubat tarihli bir üreticinin notuna rastladı ve Fransa, Almanya, İtalya, İrlanda ve İngiltere'deki (ve muhtemelen başka yerlerde) çağrı merkezlerine gönderildi. Hemen mevcut olsa bile, 15 dakikalık bir müşteri destek dönemi uygulayamayı içerir.

Armut veya Çevrimiçi Bakın

“” Amaç, müşterileri daha fazla self servis çözümleri daha fazla benimsemeye teşvik etmektir “, İletişimi haklı çıkarıyor çünkü” [elles] Yardım sorularına daha hızlı cevap verin. Müşteriye gönderilen mesaj onu yaklaşık on beş dakikalık normalden daha uzun bir bekleme süresi konusunda uyardı, ancak sorununu çözmek için desteği çevrimiçi ziyaret edebildi.

Bu politika, HP çalışanları ve çağrı merkezleri ile bazı memnuniyetsizliğe neden oldu ve iyi bir nedenden dolayı: müşterilerin öfkesini silmek için ön cephede. “” Karar verenler bu seçimlerden etkilenen müşterilerle uğraşmak zorunda değildir », Bunlardan birini altına alıyor Kayıt.

Bununla birlikte, sağduyu zafer kazandı: Zorunlu zaman gerçekten atladı, HP temsilcisini sağlıyor.Arstechnica. “” Bu girişim, istekleri çözme süresini azaltmak için daha fazla dijital seçenek sunmayı amaçladı. Birçok müşterinin mevcut dijital destek çözümlerini bilmediğini gördük Açıklıyor.

Ama burada, ” İlk iadeler, canlı bir ajanla hızlı bir şekilde konuşma olasılığının gerekli olduğunu göstermektedir. ». HP'nin farkına varması sadece birkaç gün sürdü! “” Bu nedenle, olağanüstü bir müşteri deneyimi sunmak için canlı telefon desteğine hızlı erişimini tercih edeceğiz. “Temsilciyi sonuçlandırıyor. Vay be!

Oku HP, kimsenin yazıcılarını sevmediğini bilir
🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.