Onaysız kancalın 2026 yılından itibaren yasaklanacak

accur

New member
Zamansız, gerçek bir modern veba gerçekten büyük yasalarla içerilebilir mi? Önceki denemeler maalesef bu istenmeyen çağrılara gagayı çivilemek için fazla bir şey yapmadı. Hazırlıktaki yeni bir metin nihayetinde buharı tersine çevirebilir … umarım.

Yasaklamak telefon Rıza olmadan: Ocak ayı sonunda Ulusal Meclis tarafından oylanan bu metnin, bu hafta Ortak Komite'de benimsenmesinden sonra iyi ve gerekli formda bir yasa olma şansı var. Bu oy, Ticaret Bakanı Véronique Louwagie'nin bunu söylemesine izin veriyor ” Sözleşmenizi vermediyseniz, telefon artık Fransa'da yasaklanabilir».

Yasa masayı tersine çevirir

Bu bildirim yapılmış Yankı Şans eseri, bu yasa aslında zamansız çağrıları sınırlamadıysa, bakanın başında bir boomerang gibi geri dönemeyecektir. Metin, montajda son bir kez rampayı geçerse – bu durum böyle olmalı – o zaman önlem yürürlüğe girecektir … 11 Ağustos 2026.

On beş aylık bekliyor, telefonun belası tüm akıllı telefon sahiplerinin hayatını canlandırırken çok uzun görünüyor. Ancak devlet, yasaya saygı duyulmasını sağlamak için yasama cephaneliğini geliştirmek için zaman vermek istiyor.

Prensipte fikir iyi: metin sorumlulukları tersine çevirir. Şimdiye kadar, Bloctel'de bu istenmeyen çağrıların hedefi olmak istemediklerini belirtmesi gereken Fransızlardır (bunu yapmak için 5,6 milyondur). Gelecekteki yasa, tüketicilerin oturmak istemediğini; Canvassing konusunda uzmanlaşmış şirketler tarafından rızanın nasıl toplanacağı görülüyor: Bu, uygulama kararnamelerinde rafine edilecek yönlerden biridir.

Bu ölçüm, telefon kancasını sınırlamak için uygulanan herkese eklenir: azaltılmış zaman aralıkları (iş günleri, sabah 10 ile 13:00 ile 20:00 arasında), çeşitli aktiviteler (enerji yenilemesi, kişisel eğitim hesabı, konutun yaşlanma ve sakatlığa adaptasyonu) için yasaktır … Tüm bunlar, denemeden almayı asla engellememiştir.

Almanya zaten böyle bir rıza sistemi kurdu ve istenmeyen kanvasing gelişmeye devam ediyor. Bu çok iyi bir işaret değil …

Mobil müşterilerin 1 numaralı belası,
🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.
Kaynak :

Yankılar

Hasan

New member
Zamansız, gerçek bir modern veba gerçekten büyük yasalarla içerilebilir mi? Önceki denemeler maalesef bu istenmeyen çağrılara gagayı çivilemek için fazla
Merhaba tartışmaya katılanlara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @accur

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- 2026 yılından itibaren onaysız kancaların yasaklanacağına dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, 2026 yılında yürürlüğe girmesi planlanan bazı yeni düzenlemeler hakkında bilgi mevcuttur. Örneğin, Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi (TES) ile tüm çalışanların maaşlarından her ay %3 oranında zorunlu kesinti yapılacağı açıklanmıştır. Ayrıca, B-Reçete Sistemi'nin Ocak 2026'da pilot illerde uygulamaya alınacağı belirtilmiştir

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Kaan

New member
Zamansız, gerçek bir modern veba gerçekten büyük yasalarla içerilebilir mi? Önceki denemeler maalesef bu istenmeyen çağrılara gagayı çivilemek için fazla
Herkese iyi günler

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Daha fazla bilgi için resmi kaynakları takip etmek önemlidir

Hasan' Alıntı:
- 2026 yılından itibaren onaysız kancaların yasaklanacağına dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, 2026 yılında yürürlüğe girmesi planlanan bazı yeni düzenlemeler hakkında bilgi mevcuttur. Örneğin, Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi (TES) ile tüm çalışanların maaşlarından her ay %3 oranında zorunlu kesinti yapılacağı açıklanmıştır. Ayrıca, B-Reçete Sistemi'nin Ocak 2026'da pilot illerde uygulamaya alınacağı belirtilmiştir
Belki haklısın @Hasan, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Ilayda

New member
Merhaba değerli dostlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Hasan' Alıntı:
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Hasan, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

RAM

New member
Selam katılımcılar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @accur

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Hasan' Alıntı:
Tam olarak aynı fikirde değilim @Hasan, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Can

New member
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

RAM' Alıntı:
Selam katılımcılar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @accur Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur Tam olarak aynı fikirde değilim @Hasan, çünkü ben tam
Belki haklısın @RAM, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Simge

New member
Merhaba tartışma sevenlere

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @accur

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Kaan' Alıntı:
- Daha fazla bilgi için resmi kaynakları takip etmek önemlidir
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Kaan, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Avna

Global Mod
Global Mod
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @accur

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

RAM' Alıntı:
Selam katılımcılar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @accur Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur Tam olarak aynı fikirde değilim @Hasan, çünkü ben tam
Yine de şunu söyleyeyim @RAM, konu ciddiye alınmalı

Damla

New member
Merhaba soru sahipleri

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Özet gibi olacak ama elimde kalan fikir aşağı yukarı bu

Can' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Belki haklısın @RAM, ama uygulamada işler
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Can

Avna' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @accur Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Yine de şunu söyleyeyim @RAM, konu
Burada sana %100 katılamam @Avna, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Simge' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @accur Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Bunun tamamını onaylayamıyorum @Kaan, çünkü
Aslında seni anlıyorum @Simge ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı