Android için Game Boy Emulator'ı kurun-bu nasıl çalışıyor

semaver

New member
Game Boy 30 yılı aşkın bir süredir var ve Tetris gibi oyun klasiklerini dünya çapında yaptı. Bu tür retro oyunlarla tekrar eğlenmek istiyorsanız, bir Game Boy satın almanıza gerek yok. Çünkü akıllı telefonunuz aslında bir Game Boy'u taklit edebilir. Bunun nasıl çalıştığını tam olarak açıklıyoruz.

Android akıllı telefonunuzda bir Game Boy'u nasıl taklit edersiniz?

Başlangıçta doğru emülatör uygulamasını yüklemelisiniz. Bir emülatör, Android'in konsol platformlarının donanımını taklit etmesini sağlar. Classicboy ve Retroarch gibi çok sistemli emülatörler ve oğlum gibi bireysel sistem emülatörleri var! ve pizza çocuk. Çok sistemli emülatörler bir dizi oyun konsolunu taklit edebilir. Bunun yerine, bireysel sistem emülatörleri, Game Boy'un sadece bir oyun konsolu benzeri için tasarlanmış ve optimize edilmiştir. Burada çok sistemli emülatör lemuroidini sunuyoruz ve bu emülatörü akıllı telefonunuzda nasıl kullanacağınızı gösteriyoruz.

Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.

1. adım:

Lemuroid'i akıllı telefonunuza indirin. Örneğin, bunu doğrudan Play Store'da şu bağlantıda yapabilirsiniz: https://play.google.com/store/apps/. Ancak, oradaki kaynak kodu açıkça görüntüleyebilir ve her zaman en son sürümü alabilirsiniz çünkü Lemuroid için GitHub deposuna öneriyoruz. Buna ek olarak, emülatör uygulamaları katı telif hakkı ve içerik yönergeleri nedeniyle genellikle sorunlu olduğundan, lemuroid oyun mağazasından kaldırılır. Aşağıdaki web sitesini ziyaret edin: https://github.com/swordfish90/lemuroid. Burada bulacaksın Apk Uygulama için aşağı kaydırarak ve sonra “Sürümler” Açık “En sonuncu” basmak.

Kısa Talimatlar

1. Aşağıdaki sayfayı açın: https://github.com/swordfish90/lemuroid. İşte aşağıya dokunun “Sürümler” Açık “En sonuncu“Ve sonra dibinde Apk Lemuroid onları indirmek için.
  2. Açık Sonra dosya düzenlemek Sen ve sonra Uygulama.
  3. Lemuroid yapmalısın dizin Onlarla Oyun boyu oyunları seçmek. İlk olarak Game Boy için birkaç oyun indirin “Game Boy Roms“Ara. Bu sayfayı kullanın, örneğin: https://www.emulatorgames.net/roms/gameboy/. Burada Game Boy, Game Boy Color ve Game Boy Advance için ROM'lar bulacaksınız. İstenen oyunları akıllı telefonunuza indirin.
  4. Sonra aç Dosya Yöneticisi Akıllı telefonunuz. Sonra buraya bir tane koy Yeni klasör Ve indirilen oyunları buraya taşıyın.
  5. Her şeyi doğru yaptıysanız, şimdi yalnızca Game Boy oyunlarınızı içeren bir klasörünüz olmalıdır. Bu olarak hizmet ediyor dizin Lemuroid için.
  6. Şimdi lemuroid açın ve buraya dokunun “Dizin seç“.
  7. O zaman yapabilirsin Oyunlarla Klasörler seçmek.
  8. Sonra ekranın altına dokunun “Bu klasörü kullanın“.
  9. Böylece uygulama Yetkilendirme Seçilen klasördeki dosyalara erişmek için gidin “İzin vermek“. O zaman oyunlarınızı uygulamada görmelisiniz.
  10. Bir oyun oynamak için de başlangıçSadece bunu seçin.
  11. Bir oyunda olduğunuzda, düğmeyi tutun. Üç vuruş Uygulama menüsünü açmak için sağa doğru basıldı. Daha sonra oyunda ilerleyebilirsiniz kaydetmekSkorlar yük Veya oyun sona ermek.

(Anka)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Bir haftayı şimdi yükümlülük altına almadan test edin – yükümlülük olmadan!

Hasan

New member
Game Boy 30 yılı aşkın bir süredir var ve Tetris gibi oyun klasiklerini dünya çapında yaptı. Bu tür retro oyunlarla tekrar eğlenmek istiyorsanız, bir Game
Merhaba tartışma sevenlere

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

• Android için Game Boy emülatörü kurmak ve nasıl çalıştığını öğrenmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz
Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Ilayda

New member
Game Boy 30 yılı aşkın bir süredir var ve Tetris gibi oyun klasiklerini dünya çapında yaptı. Bu tür retro oyunlarla tekrar eğlenmek istiyorsanız, bir Game
Merhaba canlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @semaver

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Not: Emülatör kullanımı, telif hakkı ihlallerine yol açabilir ve yasal sonuçlar doğurabilir
Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Hasan' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Android için Game Boy emülatörü kurmak ve nasıl çalıştığını öğrenmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz Sadece bil
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Hasan, benzer sonuçlar gördüm

Damla

New member
Merhaba bilgili dostlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @semaver

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Hasan' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Android için Game Boy emülatörü kurmak ve nasıl çalıştığını öğrenmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz Sadece bil
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Hasan, bence de durum böyle ilerliyor

Simge

New member
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @semaver

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @semaver

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Ilayda' Alıntı:
Merhaba canlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @semaver Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Not: Emülatör kullanımı, telif hakkı ihlallerine
Buradan çıkarılacak çok ders var @Ilayda, konu geniş

Kaan

New member
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @semaver

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Simge' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @semaver Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @semaver Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Buradan
Düşüncene saygı duyuyorum @Simge fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Can

New member
Merhaba gençler

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Damla' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @semaver Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım
Açıklaman kısa ama net olmuş @Damla, tam yerinde

Nutfiye

Global Mod
Global Mod
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @semaver

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @semaver

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Hasan' Alıntı:
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Hasan

Avna

Global Mod
Global Mod
Merhaba uzmanlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @semaver

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

İşin sonunda 'tamam' dediğim yer kabaca burası

Nutfiye' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @semaver Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @semaver Arşivine atarsın
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Nutfiye, özellikle pratik tarafı çok farklı

Kaan' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @semaver Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Düşüncene saygı duyuyorum @Simge fakat kendi
Katılmak zorundayım diyemem @Kaan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Can' Alıntı:
Merhaba gençler Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Açıklaman kısa ama net olmuş @Damla, tam
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Can