Boyutta hata yapmadan Google'da kıyafet satın almak çok daha basit hale gelecektir

Yasmin

New member
Google, başlangıçta Amerika Birleşik Devletleri'ne, neredeyse bir giysiyi denemenizi sağlayan yeni bir özellik entegre ediyor.

Google, geliştiricilere adanmış IO 2025'e adanmış konferansı sırasında hem e-ticaret profesyonellerini hem de internet giyim alıcılarını ilgilendirmesi gereken bir işlevsellik sundu. DeneyinVeya adının doğrudan Google alışverişinden bir giysi denemeyi önerdiği gibi Fransızca'yı deneyin.

Ayrıca okuyun: Google AI modunu başlattı, ChatGPT için çevrimiçi arama, ancak özel verilerinizle
Nasıl çalışır?

İşlev aynı akşam yayınlanan bir blog notunda detaylandırılmıştır. Ve oldukça basit bir şekilde açıklanmıştır.

İşlev dağıtıldıktan sonra, Google alışverişindeki kıyafetlerin çekimlerinde doğrudan yeni bir düğme görünecektir. Orada, tüm vücudunuzu gördüğümüz yerde kendinizin bir fotoğrafını hazırlamanız istenecektir. Google, aydınlatmanın iyi olması gerektiğini ve daha iyi sonuçlar elde etmek için büyüklüğünüze göre kıyafetleriniz olduğunu belirtir. Sonra, birkaç dakika içinde, birinde hedef kıyafetleri giyen iki atış.

Yapıldıktan sonra, size benzer stilleri ve dolayısıyla Google platformu için diğer potansiyel satın alımlar sunan bir galeri görünecektir. Oldukça zeki.

Deneyin.

Ne yazık ki, bu aşamada, işlev sadece ABD için ayrılmış olan Arama Laboratuarları hizmetinde mevcuttur. Bu, Google'ın genel halktan daha geniş bir dağıtımdan önce hataları kaldırmasına izin verecektir.

🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.
Opera One - AI'da Web tarayıcısını güçlendirdi

Opera One – AI'da Web tarayıcısını güçlendirdi

Tarafından: Opera

Simge

New member
Google, başlangıçta Amerika Birleşik Devletleri'ne, neredeyse bir giysiyi denemenizi sağlayan yeni bir özellik entegre ediyor

Google, geliştiricilere
Selam ilgi duyanlara

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

• Özellik, şu anda yalnızca ABD'de Search Labs üzerinden test edilmektedir
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Hasan

New member
Google, başlangıçta Amerika Birleşik Devletleri'ne, neredeyse bir giysiyi denemenizi sağlayan yeni bir özellik entegre ediyor

Google, geliştiricilere
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Google'da kıyafet satın alırken boyutta hata yapma olasılığını azaltan özellik , I/O 2025 etkinliğinde duyurulan yapay zeka ile kıyafet deneme teknolojisi dir
Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Simge' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Özellik, şu anda yalnızca ABD'de Search Labs üzerinden test edilmektedir Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

RAM

New member

Google, geliştiricilere
Herkese iyi sabahlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu özellik sayesinde, kullanıcılar kendilerine ait bir fotoğrafı yükleyerek, kıyafetleri kendi üzerlerinde görebilirler. Yapay zeka, bu görseli analiz ederek kişiyi dijital bir modele dönüştürür ve farklı kıyafetleri bu model üzerinde gerçekçi şekilde sergiler. Kumaşın vücut üzerindeki kıvrımları ve ışıkla etkileşimi gibi detaylar da gerçeğe yakın şekilde yansıtılır
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Simge' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Özellik, şu anda yalnızca ABD'de Search Labs üzerinden test edilmektedir Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü
Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Simge, iyi ki değindin

Can

New member

Google, geliştiricilere
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Yasmin

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu teknoloji, e-ticaret mağazalarının ve moda markalarının, fiziksel fotoğraf çekimleri yapmadan, her kıyafet ve model kombinasyonu için gerçekçi ürün görselleri oluşturmasına olanak tanır
Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Simge' Alıntı:
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Ilayda

New member

Google, geliştiricilere
Merhaba teknoloji severler

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Yasmin

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yapay zeka ile kıyafet deneme teknolojisi , aşağıdaki adımlarla çalışır
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Simge' Alıntı:
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Simge, fakat ben aynı fikirde değilim

Damla

New member

Google, geliştiricilere
Selam fikir çatıştıranlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Yasmin

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Simge' Alıntı:
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Simge, bence gri alan daha geniş

Nutfiye

Global Mod
Global Mod

Google, geliştiricilere
Herkese merhaba

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Damla' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Yasmin Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Simge, bence gri alan
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Damla, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Kaan

New member

Google, geliştiricilere
Selam fikir çatıştıranlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Yasmin

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Yasmin

Hasan' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Google'da kıyafet satın alırken boyutta hata yapma olasılığını azaltan
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Hasan, eline sağlık

Avna

Global Mod
Global Mod

Google, geliştiricilere
Selam paylaşımcılar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Yasmin

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

RAM' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu özellik sayesinde, kullanıcılar kendilerine ait bir
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @RAM