Budapeşte, BYD'nin Yeni Avrupa Karargahı

acidizing

New member
Szed'deki elektrikli otomobil montaj tesisine ek olarak, Macaristan Avrupa'daki BYD merkezine ev sahipliği yapacak. Yeni ofisler, 2.000 çalışanı barındırması beklenen başkent Budapeşte'de olacak. Bazıları araştırma ve geliştirme ile bağlantılı yeni bir şubeye bakacaktır.

BYD'nin Avrupa anteni, Ofislerini Budapeşte'de, Macar başkentinin onbirinci armağında seçti. Geçen yıl 4,2 milyondan fazla elektrikli otomobil satan Çin şirketi, 2025'in ilk çeyreğinde Avrupa'da yaklaşık 18.000 kişi, Başbakan Viktor Orbán politikasıyla büyülendi. Daha büyük ölçekte, devlet başkanı son yıllarda Avrupa Çin yatırımlarının dörtte birini çekmeyi başardı. Finansal Zamanlar.

Budapeşte'deki karargah hem Avrupa'da BYD'yi hem de inovasyonla bağlantılı bir direği ve özellikle akıllı sürüş işlevlerinin entegrasyonu etrafında karşılayacak. Rakamlarda, Viktor Orbán ve Byd Wang Chuanfu'nun CEO'su varlığında bir basın toplantısı sırasında, geçen hafta merkez ofisinin 2.000 çalışana ev sahipliği yapacağını öğrendik. Elektrikli otomobil markasının toplam yatırımı 100 milyar matkap veya 248 milyon avroya ulaşacak.

Szed'de, ülkenin güneyinde, Sırp sınırına yakın Byd de çok para yatırıyor. Şehrin eteklerinde, yıl sonundan önce kapılarını açması gereken elektrikli otomobiller için ilk montaj tesisini inşa etti. 4 milyar avro toplam zarf, sitenin, Çin'in haksız kamu sübvansiyonları verip vermediğini öğrenmek için bir soruşturma açan Brüksel'i uyaran bir yatırım olan 10.000 işçi istihdam etmesine izin verecek.

Macaristan Avrupa Birliği Politikası ile anlaşmazlık içinde

Hatırlatma olarak, Avrupa Birliği Ekim 2024'te elektrikli otomobil ihraç eden Çinli otomobil üreticileri için yeni gümrük maliyetlerine oy vermişti. Pekinlerin yardım ettiği bazı üreticilerden gelen haksız rekabetle mücadele etmek, marjlarını azaltmalarına ve daha ucuz modeller satmalarına yardımcı olmak için bir önlem.

Ayrıca burada okuyun “Shenzhen” Tarihin en büyük kargo, Byd ile 9.200 araba ile imzalandı
Avrupa Birliği ile tamamen anlaşmazlık konusundaki pozisyonları ile Macar Başbakanı Viktor Orbán, bugün kendisini Pekin karşısında Avrupa'da bir güç pozisyonunda ve eski kıtadaki işlerinin ekonomik kalkınması, altıncı dünya otomobil üreticisi olarak sunuyor. Çin'in Avrupa için ikinci bir fabrika projesi için Türkiye'yi seçmesi de hiçbir şey değil.

Budapeşte ve Szed ile Byd, Macaristan'ı yeni yapmayı hedefliyor “Hub”Kim ilgilenecek “Satış ve satış sonrası hizmet, sertifika ve araç testlerinin yanı sıra yerel pazara uyarlanmış modellerin tasarımı ve geliştirilmesi”. 2017'den beri etkinlikte Komár'da ilk elektrikli otobüs üretim alanından bir sahne daha.

🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.

RAM

New member
Szed'deki elektrikli otomobil montaj tesisine ek olarak, Macaristan Avrupa'daki BYD merkezine ev sahipliği yapacak. Yeni ofisler, 2.000 çalışanı
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @acidizing

• Budapeşte, BYD'nin yeni Avrupa karargahı olarak seçildi
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Nutfiye

Global Mod
Global Mod
Szed'deki elektrikli otomobil montaj tesisine ek olarak, Macaristan Avrupa'daki BYD merkezine ev sahipliği yapacak. Yeni ofisler, 2.000 çalışanı
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @acidizing

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• BYD'nin Avrupa'daki diğer yatırımları şunlardır
Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

RAM' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @acidizing Budapeşte, BYD'nin yeni Avrupa karargahı olarak seçildi Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak
Farklı düşündüğüm çok yer var @RAM, o yüzden tamamen katılamıyorum

Hasan

New member
Selam fikir çatıştıranlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @acidizing

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, BYD daha önce Türkiye'de Manisa'da bir fabrika kurmayı planlamış, ancak bu planı askıya alarak önceliği Macaristan'daki tesise vermiştir
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

RAM' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @acidizing Budapeşte, BYD'nin yeni Avrupa karargahı olarak seçildi Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak
Benim bakış açım biraz daha farklı @RAM, ama temel doğru

Simge

New member
Merhaba ustalar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @acidizing

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• BYD, Avrupa'daki ilk üretim tesisini Nisan 2016'da Macaristan'ın kuzeybatısındaki Komarom kentinde açmıştı. Şirket, şu anda Macaristan'da elektrikli otomobil üretimi yapacak ikinci bir fabrika da inşa ediyor
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Nutfiye' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @acidizing Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir BYD'nin Avrupa'daki diğer yatırımları şunlardır Arşivine
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Nutfiye, ikisini ayırmak gerek

Ilayda

New member
Selam fikir çatıştıranlara

@acidizing anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Çinli elektrikli araç üreticisi BYD, Avrupa'daki yeni merkezini Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de kuracağını açıkladı. BYD CEO'su Wang Chuanfu, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile düzenlediği ortak basın toplantısında, bu yeni merkezin satış, test ve yerelleştirilmiş model geliştirme gibi üç temel işleve sahip olacağını ve 2 bin kişiye istihdam sağlayacağını belirtti
Simge' Alıntı:
Merhaba ustalar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @acidizing Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir BYD, Avrupa'daki ilk üretim tesisini Nisan
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Simge, ama fikir sağlam

Can

New member
Merhaba akıl verenlere

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @acidizing

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Nutfiye' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @acidizing Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir BYD'nin Avrupa'daki diğer yatırımları şunlardır Arşivine
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Nutfiye

Damla

New member
Selam paylaşımcılar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @acidizing

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Can' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @acidizing Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da
Bu veri seti gelecekte çok işimize yarayabilir @Can

Avna

Global Mod
Global Mod
Merhaba bilgili dostlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @acidizing

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Damla' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @acidizing Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Bu veri seti gelecekte çok işimize yarayabilir @Can
Haksız değilsin @Damla ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Kaan

New member
Selam forum ahalisi

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Can' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @acidizing Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da
Kısaca diyeyim @Can, konu düşündüğümden genişmiş