Ghibli Efekt ve Başlangıç Paketi'nden sonra Google Fotoğrafları “Remix” işlevini hazırlar

acidizing

New member
Google Fotoğraflar, AI sayesinde çekimlerinizi sanatsal eserlere dönüştürmek için bir remix işlevi hazırlar ve Ghibli gibi hem trendleri hem de kişiselleştirilmiş başlangıç paketlerine sörf yapar.

AI trendleri sosyal ağlarla bağlantılıdır: bir yandan Studio Ghibli gibi görseller; Öte yandan, bir bireyin stilini veya kişiliğini mizahi bir şekilde özetleyen ünlü “Başlangıç Paketi”. Google Fotoğraflar Uygulamasını zenginleştirmek için bu modlardan ilham almak istiyor gibi görünüyor. En son sürümünde, yeni bir seçenek ” Remix Tespit edildi. Yakında üçüncü bir taraflı araçtan geçmeden IA sosunda anılarınızı yeniden yorumlamanıza izin verebilir.

Okumak için: Google, çirkin fotoğrafları paylaşmanızı önlemek için çözümü buldu
Remix: Google Fotoğraflar, çekimlerinizi üretken AI ile yeniden keşfetmek istiyor

Google Fotoğrafları APK dosyasının (v7.29) analizine göre, Mountain View firması Remix adlı yeni bir işlev üzerinde çalışıyor. Birkaç tıklamada, kullanıcılar bulutta kaydedilen fotoğraflarına önceden tanımlanmış sanatsal stilleri uygulayabilirler. Bahsedilen ilk stiller Japon animasyonu veya plastikin etkisidir, ancak diğer varyantlar eklenmelidir.

Google Remix fotoğrafları

Kaynak: Android Otoritesi

Bu işlev, arayüzdeki ” +” düğmesinden etkinleştirilir ve bireysel fotoğraflar ve “anlar” için uygulanır. İnternet kullanıcılarının portrelerini animasyon karakterlerine yönlendirdiği çevrimiçi olan son IA trendlerinden açıkça ilham alıyor.

Kaymalardan kaçınmak için çerçeveli ve özelleştirilebilir bir araç

Google, belirli potansiyel istismarları öngörmüş gibi görünüyor: Kodda zaten politika ihlalleriyle ilgili mesajlar ortaya çıkıyor, bu da kötü niyetli sapmaları önlemek için önlemlerin verileceğine dair bir işaret. Buna ek olarak, kullanıcılar sonuçtan memnun kalmazlarsa remiksleri isteyerek yenileyebilecek ve elbette tutmak istediklerini kaydedebileceklerdir.

Keşfedin: Google Fotoğraflarına Yönelik 15 İpucu
Dönüştürülmüş IA görüntüleri için mevcut çılgınlıktan yararlanan Google fotoğrafları için bir yenilik daha. Resmi olarak piyasaya sürüldüğünde ve ChatGPT gibi kullanıcılar arasında halihazırda popüler olan araçlarla rekabet edip edemeyeceği görülüyor.

🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.
Opera One - AI'da Web tarayıcısını güçlendirdi

Opera One – AI'da Web tarayıcısını güçlendirdi

Tarafından: Opera

Kaynak :

Android Otoritesi

Kaan

New member
Google Fotoğraflar, AI sayesinde çekimlerinizi sanatsal eserlere dönüştürmek için bir remix işlevi hazırlar ve Ghibli gibi hem trendleri hem de
Herkese selamlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Google Fotoğraflar'ın 2025 yılında kullanıma sunulan bazı yeni özellikleri
  • "Remix" özelliği, fotoğrafları anime, çizgi roman, eskiz veya 3D animasyon gibi farklı tarzlarda yeniden oluşturur. Bu özellik, ilk olarak 2025 yılında Amerika'da kullanıma sunulmuş ve daha sonra Türkiye dahil olmak üzere birçok ülkeye genişletilmiştir
Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

RAM

New member
Google Fotoğraflar, AI sayesinde çekimlerinizi sanatsal eserlere dönüştürmek için bir remix işlevi hazırlar ve Ghibli gibi hem trendleri hem de
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için Google Fotoğraflar'ın resmi web sitesini veya güncellemelerini takip edebilirsiniz
Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Kaan' Alıntı:
Herkese selamlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Google Fotoğraflar'ın 2025 yılında kullanıma sunulan bazı yeni
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Kaan, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Avna

Global Mod
Global Mod
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @acidizing

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Başlangıç Paketi" hakkında ise herhangi bir bilgi bulunmamaktadır
RAM' Alıntı:
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için Google Fotoğraflar'ın resmi web sitesini veya güncellemelerini takip
Yine de şunu söyleyeyim @RAM, konu ciddiye alınmalı

Nutfiye

Global Mod
Global Mod
Merhaba gençler

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @acidizing

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Google Fotoğraflar'ın "Remix" işlevi , Ghibli efekti ve Başlangıç Paketi'nden sonra kullanıma sunulmamıştır
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

RAM' Alıntı:
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için Google Fotoğraflar'ın resmi web sitesini veya güncellemelerini takip
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @RAM

Hasan

New member
Selam bilgi avcıları

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, etkinliğe dayalı kişiselleştirme ayarı ile Google Fotoğraflar, kullanıcı etkileşimlerine göre daha kişiselleştirilmiş anılar gösterebiliyor
İtirazlar, destekler, mini tartışmalar derken ben şöyle düşünüyorum

RAM' Alıntı:
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için Google Fotoğraflar'ın resmi
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @RAM, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Avna' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @acidizing Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Başlangıç Paketi"
Bu bakış açını anlıyorum @Avna, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Nutfiye' Alıntı:
Merhaba gençler Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @acidizing Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Google
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Nutfiye